7 Gewichtstoename fouten die u elke dag maakt

Maar ze worden niet aangezien voor fouten

Een goed doordacht plan voor een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en gewichtsverlies is niet voldoende om u te helpen extra gewicht te verliezen. In dit geval is het noodzakelijk om de dagelijkse routines in de gaten te houden waarmee geen rekening wordt gehouden. Hier zijn 7 fouten die u elke dag maakt terwijl ze uw gewicht verhogen. Interessant is dat u deze fouten nooit als fouten beschouwt.

Lunch overslaan

Sommige mensen eten geen lunch omdat ze denken dat licht voedsel goed voor hen is, terwijl sommige mensen zeggen dat ze vergeten te eten tijdens het werk - vergeet niet om je lichaam niet van de benodigde hoeveelheid voedsel te voorzien. Het doel is om je lichaam onder spanning te houden - waardoor er een onbalans ontstaat in de hormonen die ervoor zorgen dat het lichaam geen vet verbrandt - en op andere momenten je eetlust verhoogt, omdat je ook ongezond gaat eten.

Skinny jeans dragen

Door een spijkerbroek te dragen die aan het lichaam kleeft, ziet u er misschien slim uit, maar als u dit steeds weer opnieuw doet, kan dat problemen voor u veroorzaken - bepaalde genen oefenen druk uit op uw huid waardoor het moeilijker wordt voor spieren om hun werk te doen. een lange tijd zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en vertragen - dus het is beter om genen te kiezen die enigszins los zitten.

Gebruik van amandelmelk

Als u niet allergisch bent voor gewone melk, dan is het niet aan te raden amandelmelk te gebruiken - vooral niet als u probeert af te vallen - voor mensen die zuivelproducten gebruiken. Metabolisme werkt het beste en mensen komen minder snel aan door het calcium gevonden in gewone melk - maar dit is alleen mogelijk als u een gezond en uitgebalanceerd dieet combineert met melk. Maak het een onderdeel van uw dieet.

Vermijd koolhydraten en gezonde vetten

Het vermijden van andere voedingsstoffen kan tot veel problemen leiden, waaronder hartaandoeningen en zwakte van het immuunsysteem - het niet toevoegen van koolhydraten en gezonde vetten aan het dieet veroorzaakt een onbalans in het dieet en verhoogt uw gewicht.

Train dagelijks

Regelmatige lichaamsbeweging helpt u niet alleen om af te vallen, maar het is ook een geweldige manier om stress te verminderen. Het heeft echter ook veel nadelen en kan de cortisolspiegel in uw lichaam verhogen. Hierdoor wordt meer vet in je lichaam opgeslagen. Volgens deskundigen wordt voor het beste resultaat ongeveer 150 minuten aerobe training per week gebruikt.

Vermijd kunstmatige zoetstoffen

Het stoppen met kunstmatige zoetstoffen kan helpen om sommige calorie├źn te verminderen, maar langdurig stoppen kan tot ernstige gezondheidsproblemen leiden. Dit kan niet alleen voorkomen dat u afvalt, maar het gebruik van een alternatief voor suiker kan ook leiden tot diabetes en obesitas. Bovendien rommel je rommel op die je niet nodig hebt.

Blijf thuis

Als u uw lichaam niet dagelijks aan natuurlijk licht blootstelt, kunt u meer vet verzamelen. Volgens een onderzoek bereikt het daglicht dat onze huid binnendringt ook de vetcellen. Wanneer dit gebeurt, begint ze vet te verliezen. Dus elke dag minstens een half uur uitgaan en natuurlijk daglicht krijgen, kan je helpen sterk en gezond te blijven.


Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder