7 schoonheidstips om u in een Hollywood-ster te veranderen

Wanneer je op het laatste moment een uitnodiging krijgt voor een date of een gaaf feestje, kan de wens om te weigeren sterk zijn omdat je werkdag op je gezicht is geëtst. Gelukkig kun je wat make-uptrucs gebruiken om de ster van de avond te worden.


Bright Side heeft enkele aanbevelingen verzameld die u zullen helpen uw gezicht snel op te frissen.

1. Een masker voor een stralende huid

In plaats van tijd te verspillen aan het maskeren van je gezicht met foundation, is het beter om 15 minuten de tijd te nemen om je huid te helpen herstellen. Om het beste uit "reanimatie" -remedies te halen, dient u eerst uw huid goed te reinigen. Hiervoor is er een koel masker dat je poriën reinigt en mee-eters verwijdert.

Om het masker te maken, giet je 2-3 theelepels melk in een kom en voeg je 1 eetlepel gelatine toe. Laat het een tijdje intrekken. Magnetron het mengsel gedurende 30 seconden of tot het mengsel een romige consistentie krijgt. Als het mengsel aanraakbaar en toch warm is, breng het dan voorzichtig aan op je gezicht. Laat het masker drogen en trek het vervolgens voorzichtig los.

2. Weg met mee-eters in 10 minuten

Als u mee-eters moet verwijderen, kunt u een snelmasker gebruiken. Combineer honing en kaneel tot je een pasta krijgt. Breng het in een dunne laag aan op de mee-eters en leg er een strook schoon katoen overheen. Verwijder het na 5 minuten en spoel je gezicht af.

3. Snel herstellende maskers

U kunt een voorbereid masker gebruiken om uw vermoeide huid te verwennen, of u kunt dit masker zelf maken. We zijn er zeker van dat u al enkele ingrediënten in uw koelkast heeft staan.

Meng appelsap met honing voor een doffe en futloze huid. Breng een dunne laag aan op je gezicht en laat het 5 minuten intrekken.

Voor donkere kringen en gezwollen ogen kun je een simpele aardappel gebruiken. Rasp een aardappel fijn, breng aan op het gebied onder je ogen en laat het 15 minuten intrekken.

Maak een masker met wrongel en zure room om de droge huid te verzachten. Voor een vette huid kun je een geklopt eiwit, olijfolie en enkele druppels citroensap mengen. Voor een normale huid is een masker met banaan en grapefruit een goede optie.

Een geïrriteerde huid kan worden gekalmeerd met een karnemelkmasker. Breng het gewoon 15 minuten aan op je gezicht.

4. Breng meerdere maskers tegelijk aan

Of je nu een gecombineerde huid hebt of meerdere problemen tegelijk wilt behandelen, het gelijktijdig gebruik van meerdere maskers is een prima oplossing.

5. Bevochtig uw huid correct

Om je gezicht er de hele avond fris uit te laten zien, moet je het goed hydrateren. Hiervoor moet u het juiste type product kiezen.

Voor een droge huid zijn crèmes op basis van bijenwas een goede keuze. De crème mag geen water bevatten.

Voor een vette huid dient u lichte emulsies en vloeistoffen te gebruiken die natuurlijke siliconen (dimethicon) bevatten.

Voor de normale en gecombineerde huid zijn crèmes met minerale oliën en dimethicon goede vochtinbrengende crèmes.

6. Donkere kringen onder de ogen verwijderen

Probeer kleurcorrectie om verschillende onvolkomenheden te maskeren: groen neutraliseert eventuele ontstekingen; perzik en roze kleuren zullen een doffe huid opvrolijken; geel maskeert vasculaire vlekken of kleine littekens; oranje helpt donkere kringen onder je ogen te maskeren.

Als kleurcorrectie niet voldoende is om van die donkere kringen af ​​te komen, kunt u proberen om natte theezakjes op uw onderooggebied aan te brengen. Maskeer daarna de rest met een concealer. Breng de concealer niet in een halve cirkel recht onder je ogen aan, maar in een omgekeerde driehoekige vorm.

7. Zelfbruiner in 15 minuten

Om echt een koel kleurtje te krijgen, hoeft u niet naar een solarium te gaan. U kunt een verstevigende crème maken door uw favoriete vochtinbrengende crème te mengen met cacao. Houd er rekening mee dat het mengsel iets donkerder moet zijn dan de gewenste tint.


Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder