8 snelste manieren om buikvet te verliezen Trim je buik snel met deze platte.

Vrouw die spijkerbroek draagt
Als je op mij lijkt, wil je waarschijnlijk afvallen en een plattere buik krijgen om je broek losser te laten aanvoelen en je zelfvertrouwen in een badpak te vergroten. Maar er zijn nog meer voordelen: Studies hebben aangetoond dat het verliezen van buikvet ook het risico op hoge bloeddruk, diabetes en beroerte kan verminderen!Er is maar één probleem: het is niet zo duidelijk wat de meest effectieve manieren zijn om je middel te verkleinen. Er is een schijnbaar eindeloze hoeveelheid geruchten en verkeerde informatie die er zijn. Als je Google 'hoe je een platte buik krijgt' zou gebruiken, zou je in feite meer dan 13,6 miljoen resultaten krijgen, die elk minstens een dozijn tips bevatten - dat is een heleboel informatie! Om u te helpen door het lawaai - en de flubber - heen te snijden, hebben we de meest up-to-date, definitieve gids samengesteld voor het scoren van die gespierde maag die u altijd al wilde hebben, complimenten van het Zero Belly Diet-boek. Volg deze 21 tips en leer vandaag nog hoe u snel buikvet kunt verliezen en een platte buik kunt krijgen!

Gestoofd Varkensbuik Recept
Bekijk voor meer tips over gezond eten onze lijst met 21 beste gezonde kookhacks aller tijden.

1. Zeg ja tegen minder stress.

Zelfs als u goed eet en sport, kan stress voorkomen dat uw maag leegloopt. Waarom? Stress verhoogt de niveaus van het hormoon cortisol, waardoor de eetlust en de opslag van vet toenemen - niet wat je wilt als je op zoek bent naar sixpack-buikspieren. Zet de volgende keer dat je stressniveau door het dak gaat een pot zwarte thee. Onderzoek heeft uitgewezen dat de drank de snelheid waarmee uw lichaam de cortisolspiegel weer normaal maakt, kan verhogen, waardoor u kunt afvallen. Hier zijn 15 eenvoudige manieren om de cortisolspiegel te verlagen, zodat u zich niet zo gestrest voelt.

2. Strek uw rug.

Als je een goede houding hebt, kun je er binnen enkele seconden slanker uitzien. Bovendien kan het ook je buikspieren versterken, waardoor je die lange, magere look krijgt waar je naar verlangt. Of u nu zit, staat of loopt, zorg ervoor dat u zo rechtop mogelijk blijft.

3. Word een vroege vogel.

Sta op en schijn, slapende schoonheid! Je bent al een knaller - je hebt geen extra schoonheidsslaapje nodig - en de extra uren kunnen het moeilijk maken om van die dikke buik af te komen. Volgens onderzoekers consumeren uitslapers - degenen die rond 10:45 uur wakker worden - 248 calorieën meer per dag, half zoveel fruit en groenten en tweemaal zoveel fastfood dan degenen die eerder hun wekker zetten. Als deze bevindingen verontrustend klinken, maar je bent geen ochtendmens, zet je wekker dan elke dag een kwartier eerder totdat je op een redelijker uur uit bed komt.

4. Kies verschillende producten.

Verminder groenten zoals broccoli, bloemkool en spruitjes die ervoor zorgen dat buiken opzwellen, en voeg wat bloat-afbrekende producten toe aan uw dieet. Honingmeloen heeft een diuretische eigenschap die het vasthouden van water tegengaat, en ananas en papaja's bevatten enzymen die de spijsvertering bevorderen en eiwitten afbreken die doorgaans een opgeblazen gevoel veroorzaken. En als u de bloat snel wilt verminderen, zijn hier 24 manieren om van een opgeblazen gevoel af te komen in minder dan 24 uur.

5. Stop met kauwen.

Kauwgom zorgt er niet alleen voor dat je buik-opgeblazen lucht inslikt, veel tandvlees bevat ook suikeralcoholen en kunstmatige zoetstoffen zoals sorbitol en xylitol die een opgeblazen gevoel kunnen veroorzaken. Sla de kauwgom helemaal over of kies in plaats daarvan voor een biologische variant zoals Glee Gum of Simply Gum. Ze zijn nog steeds laag, maar ze gebruiken geen zoetstorffen waarvan je opblaast.

6. Drink kefir.

Deze smoothie-achtige drank bevat lactase, een enzym dat lactose afbreekt, de suiker in melk die bij sommige mensen maagproblemen veroorzaakt. Onderzoekers van de Ohio State University ontdekten dat het drinken van kefir een opgeblazen gevoel en gas veroorzaakt door lactoseconsumptie met maar liefst 70 procent kan verminderen! We houden van Lifeway's Veggie Kefir-lijn. Elke fles bevat 110 calorieën, 15 gram suiker en een volledige portie groenten.

7. Stel het ontbijt uit en sluit de keuken vroegtijdig.

In plaats van te eten wanneer uw maag begint te rommelen, kunt u uw "eetvenster" terugbrengen tot acht tot twaalf uur. Volgens een recent onderzoek naar celstofwisseling kan deze tactiek het vermogen van uw lichaam om vet als energie te verbranden, versterken - zelfs als u niet minder calorieën verbruikt! Hoewel het onderzoek op muizen is gedaan, denken we dat de onderzoeksresultaten veelbelovend zijn.

8. Eet meer arginine.

Het aminozuur arginine - gevonden in walnoten, amandelen, paranoten, bruine rijst en kip - is een krachtige flab-fryer! Een studie van Journal of Dietary Supplements uit 2014 wees uit dat het consumeren van negen gram arginine per dag kan helpen bij het verminderen van buikvet en gewicht bij zwaarlijvige personen. Omdat het voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen ook voedingskampioenen zijn, is er geen reden om niet op de kar te springen.

Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder