Als u zich ook zorgen maakt over het krijgen van acne op uw gezicht nadat u dagelijks een masker heeft gedragen, zoek dan een gemakkelijke manier om er vanaf te komen.

Tegenwoordig lijkt iedereen een masker te dragen ter bescherming tegen het coronavirus, het belangrijkste ter bescherming van hun gezondheid. Maar na het dragen van maskers krijgen mensen vaak acne op hun gezicht en maken vrouwen zich er meer zorgen over. 


Want welke make-up ze ook op haar gezicht draagt, ze draagt ​​ook een masker en acne op haar gezicht neemt toe. Ontdek vandaag in Women's Corner hoe u zich kunt ontdoen van acne veroorzaakt door maskers. 

Een eetlepel bentonietklei (eetbare klei die oplost in water om geleiachtige klei te vormen is een soort multani-klei die direct verkrijgbaar is in de supermarkt.) Meng en voeg twee eetlepels citroensap toe. Meng al deze dingen goed en laat 5 minuten intrekken.

Breng het vervolgens aan op het gezicht of op het gebied waar acne is opgetreden en laat het 15 minuten staan.

Het duurt even om te drogen, maar droog niet te veel. Was je gezicht met gewoon water. U kunt deze tip ook dagelijks gebruiken, hij is niet schadelijk voor het gezicht. Waarom het voordeel? 

Bentonietklei bevat mineralen, calcium, magnesium, ijzer en loodsulfaat wat onze huid helder en stralend maakt. Het houdt niet alleen acne sneller onder controle, maar het verwijdert ook vuil uit open poriƫn om de huidcellen schoon te houden en de doorbloeding te verbeteren.

Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder