De actrices onthulden geweldige zelfgemaakte tips om schoonheid te verbeteren

Ledereen houdt van huidlijm en gezichtsuitdrukkingen, of het nu een jong meisje, een vrouw of een actrice is. Iedereen houdt van schoonheid. Hiervoor is het gebruik van gewone huishoudelijke artikelen zoals eieren, yoghurt, tomaten, aloë vera, enz. Voordeliger dan schoonheidsproducten. Ook onze actrices gebruiken deze zelfgemaakte tips. Leer vandaag van Women Corner hoe deze Pakistaanse actrices hun huid zo mooi en stralend maken.

Ze zien er zelfs zonder make-up zo schattig en fris uit.Het geheim van hun schoonheid is het gebruik van aloë vera-gel en het gebruik van producten die aloë vera-gel bevatten. Het doet niet veel make-up en gebruikt ook aloë vera-gel om make-up te verwijderen.


Ledereen houdt van schoonheid, het belangrijkste geheim van hun schoonheid zijn voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en vitamine D en schoonheidsproducten. Volgens een privé YouTube-kanaal drinkt de actrice het liefst kanosap.

Ik heb de rol gespeeld van Mushk's vriendin Sehba, haar huid is ook erg schoon en stralend en ze gebruikt ook vitamine C-producten. Daarnaast brengen ze alleen ei en yoghurtmasker aan in het haar, wat volgens de actrice de beste proteïne behandeling voor hun haar is.

Ik zette een rijstmasker op mijn gezicht. Hier is het recept:

Ingredienten: Drie eetlepels gekookte rijst. Een lepel honing Twee eetlepels honing. Een citroensap

Tips:

Meng of blend al deze ingrediënten goed om een ​​dunne pasta te maken en breng het vervolgens dagelijks 20 minuten op het gezicht aan. Zaranish Khan gebruikt dit masker om zijn huid te reinigen, open poriën te reinigen en mee-eters te verwijderen.

Elke ochtend een theelepel zuiveringszout in een kopje water drinken, reinigt de maag en geneest de zuurgraad, evenals acne en open poriën van de huid als de maag en maag gezond zijn. Het reinigt ook automatisch.Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder