Hier zijn 5 natuurlijke manieren om uw teint elke dag witter te maken

Meisjes hebben haast om hun teint witter te maken omdat ze er in minder tijd mooier uit willen zien en hiervoor kiezen ze formulecrèmes samen met schoonheidscrèmes en uiteindelijk bederft het hun huid. Na een tijdje vervaagt hun kleur. Nu, met behulp van natuurlijke tips en kruiden is de beste en standaard manier hiervoor, wat geen bijwerkingen heeft, het voordeel is natuurlijk laat Ja, maar na een tijdje zijn de resultaten erg goed. Er zijn altijd geweldige en standaardtips voor je in Women's Corner en zelfs vandaag gaan we je het recept vertellen om de teint witter te maken met 5 ingrediënten waar je het hele jaar door van zult profiteren. 


Tips:


* Munt: Munt bevat salicylzuur dat de huid reinigt en de huid zo snel mogelijk reinigt. Meng de muntblaadjes met twee eetlepels water en breng deze pasta op het gezicht aan, wanneer je het gedurende de dag gemakkelijk 20 minuten kunt aanbrengen, en was je gezicht dan met gewoon water als het droog is. Gebruik deze tip dagelijks en de kleur verdwijnt snel.

* Aloë vera: Aloë vera bevat vitamine C en E en daarom is het het meest geschikt voor het reinigen van onze huid, dus breng aloë vera-gel dagelijks aan op het gezicht en laat het 15 minuten intrekken en daarna met water voor het gezicht. Op deze manier zal je teint snel opruimen.

* Rozenlikeur: Rozenlikeur is een schoonheidstonic die wordt gebruikt om de huid te verzachten en te verzachten en om oneffenheden op de huid te verwijderen. Door dagelijks rozenwater op het gezicht aan te brengen, wordt de teint ook helderder. Het is ook een natuurlijke toner en een goede vochtinbrengende crème.

* Groene thee: het ascorbinezuur in groene thee reinigt de huid. Doordrenk een eetlepel groene thee in vier eetlepels water en breng dit water met behulp van een watje op het gezicht aan, dit zal de teint snel verwijderen en acneproblemen onder controle houden.

* Groene koriander: Groene koriander bevat collageen en vitamine C om de kleur te reinigen. Week een paar groene korianderblaadjes in water, meng dan een theelepel kurkuma in hetzelfde water en breng het aan op het gezicht en was het gezicht als het droog is. Met deze dagelijkse tip wordt het gezicht snel gereinigd en door de geweekte bladeren van groene koriander te eten, wordt de overtollige olie en het zweet van je huid onder controle gehouden.


Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder