Is baden zonder zeep goed of slecht voor uw gezondheid.

Als je naar de advertenties kijkt, lijkt het erop dat je meer zeep dan water nodig hebt om in te baden. En een verscheidenheid aan zepen beschermt niet alleen onze huid, maar helpt ons ook tegen ziektekiemen.

Om deze reden is het voor ons nu onmogelijk om aan een bad te denken zonder zeep. En als je ooit zonder zeep gaat douchen, voelt het alsof je niet kunt opruimen. Maar vandaag zullen we u vertellen welk effect het op ons lichaam zal hebben als we stoppen met het gebruik van zeep om in te baden.


1: De huid zal gezond zijn

Baden zonder zeep beschermt de beschermende laag op onze huid. Dit komt doordat de zeep enerzijds de geur op de huid reinigt en tegelijkertijd de beschermende laag op de huid verwijdert waardoor ook de pH-waarde van de huid verandert, wat de gevoeligheid van de huid verhoogt.

2: Weg met lichaamsgeur

Baden met zeep verwijdert tijdelijk de geur uit ons lichaam, maar het kan ook de olie en bacteriën in de bovenste lagen van ons lichaam beschadigen en een vieze geur veroorzaken. Dit is niet het geval bij baden zonder zeep. Antibacteriële zepen kunnen in dit opzicht gevaarlijker zijn.

3: Reiniging van de verborgen delen van het lichaam

Regelmatig gebruik van zeep verwijdert het natuurlijke vocht uit de verborgen delen van het lichaam, wat kan leiden tot verschillende infecties - dus als u stopt met het gebruik van zeep, haalt het het natuurlijke vocht eruit en is het gezonder

4: Rimpels worden uit het gezicht verwijderd

Volgens de advertenties maakt het gebruik van schoonheidssoep onze huid zacht en delicaat, terwijl het enerzijds de natuurlijke olie van de huid verwijdert, die de huid uitdroogt en rimpels veroorzaakt. behoudt van nature zijn vocht en remt de vorming van rimpels.

5: De oorzaak van vitamine D-tekort

Onze huid krijgt vitamine D met behulp van zonlicht, maar het gebruik van zeep vermindert het vermogen en kan niet volledig profiteren van zonlicht waardoor vitamine D in het lichaam aanwezig is, waardoor er een tekort kan ontstaan ​​wat kan leiden tot veel gezondheidsproblemen.

Wat is er nuttiger dan zeep?

Schoonmaakolie

Reinigingsolie reinigt niet alleen de huid, maar heeft ook geen invloed op het natuurlijke vetpercentage van de huid.

Loofah kan ook worden gebruikt om de huid te reinigen, omdat het dode cellen en stof van de huid verwijdert en geen bijwerkingen heeft.

Het gebruik van wastafels en andere natuurlijke producten kan niet alleen de hygiëne verbeteren, maar ook zonder chemicaliën de huid niet aantasten.


Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder