Laat Frieten en frites veroorzaken andere problemen, waaronder darmaandoeningen.

'Ik wil deze linzen gewoon niet eten. Geef me geld, ik eet papad, 'zei Saad, terwijl hij naar het eten keek en een gezicht trok. De moeder gaf het op ondanks de koppigheid van haar zoon, overhandigde het geld en zei: "Als je eet, zullen de jongere broers en zussen er ook om vragen, dus breng het ook voor hen." En hoe schadelijk is zout voor de gezondheid van kinderen.


Hieronder zullen we de niet-standaard items uitleggen die worden gebruikt om deze items te maken en welke effecten ze hebben op de gezondheid van kinderen.

De goedkoopste olie

Zeer goedkope olie wordt gebruikt bij het maken van frites en papads Er is vaak gemeld dat de olie die wordt gebruikt bij het maken van papads en frites gemaakt is van kippenkarkassen. Bedenk eens, wie zal er voor de gezondheid van uw kind zorgen voor de chips die u krijgt voor vijf en tien roepies en waarom dure olie kopen?

Gebruik van vuile plekken en vuile handen

Om invallen en wetshandhaving te voorkomen, wordt zo'n plek gebruikt om ongezonde dingen te maken die voor de ogen van de administratie en dicht bij de arbeiders verborgen zijn. Deze papadfabrieken staan ​​in sloppenwijken of vuile gebieden. Ook volgen de mensen die erin werken de principes van hygiëne niet. Waarom zou u regelingen treffen om uw handen te wassen als het werk vies is?

Franse frietjes (chips)

Aardappelchips worden zowel door kinderen als door volwassenen gegeten, maar er is nauwelijks iets schadelijker voor kinderen dan dit. Hoe dan ook, dit voedsel gemaakt in aardappel en olie verhoogt het zout en vet in het lichaam van kinderen, maar chips gemaakt van ondermaatse artikelen die openlijk op de markt worden verkocht, zijn in alle opzichten schadelijk. Als je ook chips wilt maken, maak ze dan zelf thuis, althans tot tevredenheid dat er standaard olie, kruiden en aardappelen zijn gebruikt.

Slechte kruiden en zuren

De goedkoopste kwaliteit kruiden worden ook gebruikt bij het maken van frites en papads met olie. In het verleden zijn er meldingen geweest van het gebruik van "zuur" om deze snacks pittig en smaakvol te maken.

  • Nadelen van het eten van ondermaatse chips en papad
  • Keelziekten
  • Maag- of maagzweer:
  • Blaren in de mond
  • Diverse infecties

Wat moet in plaats daarvan aan kinderen worden gegeven?

Het is erg moeilijk om kinderen gezond voedsel te geven, omdat kinderen geklets meer waarderen dan gezondheid. Ze hebben geen interesse in fruit en groenten. Maar bedenk eens, wat waren de dingen die onze kinderen nodig hadden in de dagen van onze ouders vóór vandaag, waarom kunnen we ze ze vandaag niet geven? Zelfgemaakte zoetigheden, beignets, pasta's en salades gemaakt van verschillende sauzen zijn dingen die de gezondheid van uw kind niet schaden en ze zullen het lekker vinden. Hoewel deze dingen hard werken zijn, zijn ze veilig voor de gezondheid. Als het geven van frites en papads erg belangrijk is, zorg dan voor de kwaliteit ervan, die duurder is dan lokaal gemaakte snacks, maar niet schadelijk is voor de gezondheid van uw kind.


Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder