Wat zijn de dingen die kunnen worden gebruikt om van acne af te komen?

Ik had zoveel puistjes en acne op mijn gezicht dat ik overdag of 's nachts niet kon rusten, want wanneer ik ergens heen ging, hoe duur de kleding en de beste make-up die ze ook zou doen, maar deze acne op het gezicht verspilt alle make-up, dat deed ik, de huid was zo vettig dat ik niet wist wat ik moest doen.


Mensen lachten me uit, ik vond het niet leuk. Wat voor tip gebruikte deze Indiase vrouw tenslotte: haar gezicht was helemaal schoon en haar acne was verdwenen.


Tip:

* Doe muntblaadjes in een blender en meng er een theelepel witte azijn en een theelepel kurkuma in om een ​​pasta te maken.

* Elke avond voor het slapengaan werd aloƫ vera-gel gemengd met de bovengenoemde muntpasta en op het gezicht aangebracht.Ze sliep en waste 's ochtends haar gezicht met lauw water.

* Tamarindewater werd op het gezicht aangebracht om make-up te verwijderen.

* Meng citroensap in peperpoeder en maak een kleine tandpasta en breng deze op het gezicht aan.

De vrouw, die niet genoemd wilde worden, zei op een pagina op Instagram dat ze deze methode altijd gebruikte wanneer ze maar kon. Dat is hoe ik van acne op mijn gezicht af kwam.

* Ik had ook Hydra Facial for Acne, wat erg nuttig bleek te zijn. Volg deze methode als je wilt, maar gebruik meer huistips.

Een reactie posten (0)
Nieuwer Ouder